Over mij

Ik ben Annemarieke Verheij, het gezicht achter Verheijfotografie. Ik woon in De Kwakel (NH) en ben een enthousiaste amateurfotograaf.

De foto-onderwerpen die mijn belangstelling hebben zijn heel divers: landschappen, flora en fauna, maar ook architectuur, sport en voorwerpen.

Ik fotografeer met een Nikon D7000 en D90 spiegelreflexcamera en heb daar de Nikkor AF-S DX VR 18-200 mm f/3.5-5.6G IF-ED type II, Nikkor AF-S VR 70-300 mm f/4.5-5.6G IF-ED lens of Tokina 11-16mm f/2.8 AT-X op zitten.

Mijn vrije tijd vul ik onder andere met vrijwilligerswerk in het verenigingsleven, lange wandelingen maken en last but not least: fotograferen. De twee laatstgenoemde hobby's zijn vaak goed te combineren. Wanneer mogelijk mag ik graag reizen. De Griekse Eilanden, de Alpen en dichterbij Zuid-Limburg en Het Groene Hart zijn de grote favorieten.

Omdat ik mijn passie voor de fotografie graag wil delen met anderen, laat ik op deze website een selectie van mijn foto's zien, ingedeeld op thema. Een groot deel van de foto's is ook te koop; als download of als afdruk. Meer informatie vindt u hierover onder het tabblad Foto's kopen.

Heeft u naar aanleiding van uw bezoek aan mijn website vragen of opmerkingen, dan kunt u deze stellen met behulp het contactformulier.
Natuurlijk vind ik het fijn om te lezen wat u van mijn foto's vindt. Een boodschap in mijn gastenboek wordt dan ook een enorm op prijs gesteld!

 

Op alle foto's rust een copyright. Zij mogen dan ook niet gebruikt of gekopieerd worden zonder mijn nadrukkelijke toestemming. Omdat dit in praktijk toch blijkt te gebeuren, ben ik helaas genoodzaakt alle foto's in mijn Fotogallery van een watermerk te voorzien.

Website : Annemarieke Verheij (2010, ontwerp, tekst en foto's)
Verheijfotografie-logo: Dirk Plasmeijer (2010)